Fitness

JAWEL, HET BESTAAT !

FITNESS ZONDER CONTRACT

GEWOON BETALEN VOOR 1 MAAND

EN ZELFS ONBEPERKT BEVRIEZEN

Home > Fitness

Fitness

 

Trainingsmogelijkheden

 

Cardio

Al onze Technogym cardio toestellen zijn uitgerust met een hartslagsensor. Onze trainers helpen je graag op weg met het bepalen van je persoonlijke trainingsintensiteit. Wachttijden zijn zo goed als uitgesloten aangezien er 30 cardiotoestellen ter beschikking zijn, ruimschoots genoeg voor ons ledenaantal ! Je kan de toestellen dus gebruiken zo lang je maar wil.

 

Kracht

De isotone lijn van Technogym biedt exact wat je nodig hebt om je lichaam te verstevigen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid gamma aan halters, baren en losse gewichten om aan ieders eisen te voldoen.

 

Stretching

Wanneer er geen groepslessen zijn, kan je gebruik maken van de classes studio om in alle rust je lenigheidsoefeningen uit te voeren.

 

Functioneel trainen

De professionaliteit van een fitness centrum schuilt in de details. Onze zaal is voorzien van materiaal waarmee u functioneel kan trainen. Tubes, stability balls, cable cross, .... onze begeleiders helpen je hier graag mee op weg!

 

 

Professionele Begeleiding

Je bent pas ingeschreven en weet niet waar te beginnen? Boek meteen een afspraak bij één van onze deskundige trainers !

Aan de hand van een consultatie en fitness evaluatie wordt een individueel trainingsschema opgesteld met aandacht voor jouw persoonlijke doelstellingen.

Meer info

 

Faciliteiten

FitnessPalace | Zuidpaleis (Palais du Midi) verdieping 1 | Rogier van der Weydenstraat 3 | 1000 Brussel | www.fitnesspalace.be | info@fitnesspalace.be

FitnessPalace 2012 © Copyright